Skip to content Skip to footer
Lun - Vin 10:00 - 19:00 / Sâmbătă - Duminică închis
Str. Domnească Nr. 7, Bloc P5, Parter, Galați, RO
0 items - $0.00 0
 • Psiholog clinician-psihoterapeut

  VIOLETA SIMION

  Psihoterapeut de familie și cuplu și Facilitator Certificat în metoda Louise Hay

 • Dezvoltare personală

  Workshop-uri

  "O călătorie de o mie de mile începe cu un singur pas." - Lao Tse

  Participă la workshp-uri și începe frumoasa călătorie interioară către sufletul tău.

 • Vindecare

  Tabere

  "Ai puterea de a-ți vindeca viața și trebuie să știi asta. Gândim atât de des că suntem neputincioși, dar nu suntem. Avem întotdeauna puterea minții noastre... Revendicați-vă și folosiți-vă în mod conștient puterea."

  - Louise Hay

Terapie de familie și cuplu

SERVICII

Terapie bazată pe metoda Louise Hay “Poţi Să-ţi Vindeci Viaţa”

Workshopuri

Dezvoltare personală

Terapie online

Consultații online

Tabere

Vindecare

Podcast

În curând
Urmează

Evenimente viitoare

Grupuri terapeutice pentru adulți
Workshop-uri/ cursuri
Blogul lui Vio

Vindecarea începe cu tine

“Aproape orice boală poate fi vindecată prin practicarea atitudinii mentale potrivite.” – Louise Hay

VIOLETA SIMION

Psihoterapeut de familie și cuplu și Facilitator Certificat în metoda Louise Hay

Testimoniale

Review-urile clienților

Viața mi-a oferit cel mai frumos dar prin oportunitatea de a întâlni un om deosebit care m-a ajutat să evoluez în relația cu mine însămi , în relația cu ceilalți, în relația cu viața și să ating niveluri și obiective la care nu mă gândeam că pot ajunge. Am cunoscut-o mai întâi ca om, apoi ca prietenă și ulterior atunci când viața m-a pus la încercare și ca psihoterapeut. Fiecare pas și progres pe care îl fac îmi confirmă faptul că este profesionistul de care aveam nevoie. Acordă-ți șansa de a o cunoaște! Pentru că meriți să fii cea mai bună variantă a ta! Orice problemă are o rezolvare… este doar o chestiune de timp și de… abordare. Și pentru că toate trebuie să poarte un nume… acesta este PSIHOTERAPEUTUL VIOLETA SIMION – UN OM DEOSEBIT CU UN SUFLET DEOSEBIT!

Gina

Gina

Client

Mulțumesc că exiști OM BUN! Da, tu Violeta Simion psiholog de o mare profunzime. Datorita ție am reușit să mă cunosc ca om, ca părinte și am reușit să-mi cunosc fiul. Fără ajutorul tău nu aș fi putut să ies din labirintul vieții, iar fiul meu din capcanele adolescenței. Fiul meu, un adolescent rebel pe care tu l-ai ajutat să se cunoască, să treacă peste această perioadă complicată din viața lui. La un moment dat te-am simțit MAMĂ în locul meu (știi, ți-am spus asta). Acum sunt o mamă liniștită și am un fiu student la psihologie pentru că tu ai știut să scoți la lumină tot ce este bun din el. Mă bucur că am această ocazie să-ți mulțumesc public OM BUN, Violeta Simion psihologul meu de suflet.

Luminița

Luminița

Client

O recomand cu mare căldură pe Violeta Simion ca psihoterapeut, ca un adevărat profesionist care știe să asculte problemele dar și să găsească soluții la acestea. Cunoscând-o de mulți ani, Violeta este persoana care se dedică cu multă seriozitate și pasiune în tot ceea ce face, este omul la care aș apela oricând, fără să stau pe gânduri și cu mare încredere.

Adina

Adina

Client

Întâlnirea mea cu doamna psiholog Violeta Simion a fost una întâmplătoare (sau cel puțin așa credeam eu atunci). Ajunsesem într-o zi să nu mai știu să mă definesc pe mine sau viața mea, așa că mi-am spus să joc ultima carte – o ședință la psiholog.
Așa am întâlnit omul care mi-a oferit cele mai prețioase daruri în viață: să mă iubesc pe mine însumi și să am încredere. Daruri pe care le voi păstra tot restul vieții.
În secolul vitezei, în care totul se petrece într-un ritm amețitor, cu toții avem nevoie de momente în care să ne acceptăm sentimentele și trăirile.
Cu siguranță toate evenimentele din cadrul Centrului PsiLand vor fi foarte benefice pentru toate grupele de vârstă și vor întări frumusețea ce deja există în oameni.

Laura

Laura

Client

Doamna Simion Violeta, unii din putinii oameni care m-au ajutat sa ma cunosc si mai important sa ma regasesc ajungand datorita ei la o armonie a propriiei constiinte, o persoana care m-a inspirat sa urmez si calea psihologiei si care ma stimuleaza doar printr-o simpla sedinta oferind empatie,intelegere si ghidaj. Recomand cu ceea mai mare caldura aceasta persoana care este mai multe decat un Psiholog, este ca o a doua mama! Si astazi ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-ati aparut in cale.

V. Popescu

V. Popescu

Client

Pentru mine cea mai importantă calitate a unui psihoterapeut este empatia! E suficient să o cunoşti pe D-na Psihoterapeut Violeta Simion și îți vei da seama cum reuşeste, printr-o intuiție debordantă, să-ți simtă emoțiile şi stările sufleteşti, să simtă dincolo de cuvinte, sa rezoneze atât de mult cu tine. Eu am cunoscut-o mai întâi ca profesor, apoi ca psihoterapeut și ulterior ca om; mi-aș dori să fiu înconjurată numai de astfel de persoane!

L. Teacă

L. Teacă

Client

Subscribe for the updates!

Subscribe for the updates!

Subscribe for the updates!